Поділитись:

Волинська "Свобода" відповіла за свій офіс

Середа, 16 березня 2016, 10:55
Волинська

Очільник волинської "Свободи" Анатолій Вітів стверджує, що партія орендує приміщення згідно з рішенням сесії обласної ради та закону не порушує.

Екс-нардеп у коментарі діловому інтернет-виданню Волині "Конкурент", розповів, що у приміщенні, яке знаходиться у Луцьку по вулиці Романюка,1 було зроблено капітальний ремонт та сплачується оренда вище однієї гривні.

"Ми орендуємо згідно закону, і нічого протиправного ніколи не робили і не робимо, я не бачу документа перед собою і мені важко говорити яка там ціна, але вона визначена обласною радою.Коли брали це приміщення, ніхто нам преференцій не давав, а це, якщо я не помиляюся, було ще у часи Кучми", – розповідає депутат.

Своєю чергою, свободівець виставив власні претензії до представника "Самопомочі".

"Якщо Імберовський не має до чого причепитися, ну напевно це буде для нього аргумент.Я можу більше йому виставити претензій по роботі Самопомічі у Верховній Раді.Нехай вони наведуть порядок там, бо зрадили усі ідеали Революції разом із коаліцією", – підсумував Анатолій Вітів.

Нагадаємо, що депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський повідомив про дармову оренду комунальних приміщень двома партіями.

Надрукувати
мітки:
коментарів