Поділитись:

Волинського підприємця звинуватили в педофілії

Середа, 16 березня 2016, 09:29
Волинського підприємця звинуватили в педофілії

Волинського підприємця звинуватили в педофілії

Підприємець, який був власником телевізійної компанії "Львівська жінка" у Нововолинську, Ігор Желізко став героєм телепередачі "Один за всіх" на каналі СТБ. У програму 56-річний чоловік звернувся, аби допомогли вирішити непростий любовний трикутник: мовляв, чоловік розривається між 21-річною Надією, про яку опікувався кілька років поспіль, і її мамою.

У ході телешоу з'ясувалося, що чоловік був учасником набагато складніших любовних фігур, і мав очевидну пристрасть до неповнолітніх дівчаток, – пише Таблоїд Волині.

"Ти хочеш маленьких дурненьких дівчат? Так шукай їх собі! Я – вже виросла!" – із такими словами до студії прийшла "кохана" Надія. З'ясувалося, що чоловік "підібрав" її у складній життєвій ситуації, коли та пішла з дому, запропонував шикарні апартаменти, повну опіку і забезпечення, а згодом – й інтимні розваги. До слова, дівчинці тоді було 18, а з Ігорем уже проживала інша панянка – Вікторія, одноліток Надії.

Шокуючим поворотом подій стала поява тещі Ігоря, яка привезла з собою ще одну дівчину на інвалідному візку.

"У мене була кімната, кіт і туалет, а коли він сварився з Христиною (дружина Ігоря, – ред..), я не могла навіть виходити в туалет, так на дивані під себе і ходила", – розповіла про своє життя Марія.

З'ясувалося, вона, так само як і Віка та Надя – із неблагополучної родини, й Ігор Желізко проявив ініціативу "опікуватися" нею. Вперше в статеві стосунки Ігор вступив із дівчинкою, коли тій було 8 років.

"Скільки разів він стояв перед міліціонерами на колінах, і ми йому вірили... Тому що справи по педофілії постійно були, і в Нововолинську піднімали, і в Новояворівську…" – каже колишня теща.

"Це все надумана підстава на основі вимагання передачі їм майна, яке оцінюється в мільйонах гривень", – так Ігор Желізко прокоментував телепередачу журналістам видання БУГ, а також назвав ефір проплаченим.

Крім того, підприємець нагадав про замах на його життя, скоєний у 2010 році, а також про побиття його дружини, яке спричинило тяжке захворювання, а зрештою і – смерть. А ще – захоплення фірми та знищення її активів. Мовляв, усі ці трагічні події організовані "корумпованою елітою" із Нововолинська, а герої телепередачі – найняті ними люди.

Ефір програми закінчили коментарями сусідів, які проживають за адресами, вказаними Марією. "Він тут тримає квартиру, щоб дівчат водити, потім поселяти… Я не знаю, що він тут робить… Молоді, їм навіть немає по 17 років, 15, одна була 14-річна…" – запевнила сусідка.

Надрукувати
мітки:
коментарів