Поділитись:

Частина багатоповерхівок у Луцьку не має технічної документації

Вівторок, 15 березня 2016, 19:39

Деякі луцькі будинки не можуть утворювати ОСББ, бо технічної документації на них не існує взагалі. Про це 15 березня розповів директор ЖКП № 3 Руслан Юлдашев під час дня депутата на тему: "Ознайомлення із роботою ЖКП № 3".

Депутати розповіли, що люди, які створюють об'єднання співвласників багатоквартирного будинку, жаліються на ЖКП, адже ті не хочуть віддавати документації. Це стає справжньою перешкодою, адже без цих документів діяльність ОСББ є неможливою, – пише Волинський інформаційний портал.

Директор ЖКП № 3 Руслан Юлдашев зауважив, що вся документація, яка в є в ЖЕКу, переходить у руки ОСББ після підписання акту передачі. "Якщо в мене є технічний паспорт – я його відддаю, але на деяких будинках її не існує взагалі. У свій час чотири ЖЕКи об'єднали в один, і де поділася технічна документація – ніхто не знає", – зазначає посадовець.

Щодо того, чи несе директор відповідальність, за відсутність технічної документації, Юладшев відповів, що підприємство не має коштів для того, щоб виготовити технічну документацію для будинків, які її не мають, вони не занесені в тариф, тому він не може відповідати за це.

Варто зауважити, що технічну документацію можна виготовляти, проте в 2013-му році її вартість становила орієнтовно двох–двох із половиною тисяч гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів