Поділитись:

Екс-гендиректорка "Microsoft" мотивувала луцьку молодь будувати успішну кар'єру (фото)

Вівторок, 27 березня 2018, 19:25
Екс-гендиректорка

Проект "Школа свідомого громадянина" від Громадянського Руху "СВІДОМІ" продовжує активно залучати успішних і цікавих спікерів, які мотивують волинську молодь.

Так, 27 березня, у РЦ "Промінь" відбулася зустріч із екс-гендиректоркою "Майкрософт Україна" Надією Васильєвою, яка завітала до Луцька вперше. У форматі відкритого інтерв'ю жінка поділилася власним досвідом і розповіла, як побудувати успішну кар'єру.

Екс-гендиректорка

Модераторка заходу Галина Падалко цікавилася у Надії Васильєвої, чи важливою є свобода для професійного та особистісного росту, чи надто ефективні навички, які отримувалися в бізнесі, в державному управлінні, яке місце повинна займати сім'я в житті успішної жінки та яку роль вона зіграла у формуванні кар'єри екс-гендиректорки.

Екс-гендиректорка

Екс-гендиректорка

Екс-гендиректорка

Екс-гендиректорка

Вже із відповіді на перше запитання, про що ж Надія Васильєва мріяла в дитинстві і чи вдалося це втілити, стало зрозуміло, що жінка своїми силами, розумом і наполегливістю досягнула вершин у своїй кар'єрі.

Екс-гендиректорка

"Моєю дитячою мрією, як і в більшості дівчат, було займатися якоюсь творчою діяльністю, бути на сцені, бути красивою, співати й танцювати. Чому? Тому, що в моєму дитинстві в радянські часи взагалі якась кар'єра для жінки в бізнесі це було чимось незрозумілим, як і кар'єра партійного лідера. Тому, ні бізнесу, ні політичної кар'єри в моїх планах не було, а була творчість або наукова діяльність", – розповіла Надія Васильєва, яка до того ж займала керівні посади у таких компаніях як "Amway", "Київстар" та ін.

Екс-гендиректорка

Екс-гендиректорка

"Згодом я хотіла стати дипломатом. Потрапити в дипломатичну школу чи інститут міжнародних відносин, якщо ти не дитина якогось партійного чиновника, було неможливо. Наразі я не дипломат, але вважаю себе трошки "більше й ширше" тому, що я є адвокатом України на міжнародній арені і в мене немає обмежень, які вводяться для державних службовців. Тобто, я можу казати те, що я думаю", – зауважила пані Надія.

Екс-гендиректорка

Під час бесіди жінка продовжувала розповідати про свої кар'єрні досягнення та мотивувала більше сотні присутніх йти до своє мети. Окрім того, поділилася своїм ТОП-3 книг, які порадила прочитати.

Три книжки від Надії Васильєвої:

  • "Четверта Промислова революція" Клаус Шваб;
  • "Включайся! Жінки, робота і воля вести за собою" Шерил Сендберґ;
  • "Майбутнє розуму" Мічіо Кайку.

Екс-гендиректорка

Екс-гендиректорка

Екс-гендиректорка

Окрім цього, лучанам вдалося поставити й кілька запитань екс-гендиректорці "Microsoft", яка автору найоригінальнішого подарувала на пам'ять книгу.

Екс-гендиректорка

Екс-гендиректорка

Переможець книги, Надія Васильєва, Галина Падалко, Христина Назар і Тарас ШкітерПереможець книги, Надія Васильєва, Галина Падалко, Христина Назар і Тарас Шкітер

Члени Громадянського Руху "СВІДОМІ" переконують, що подібні цікаві лекції із відомими й успішними людьми будуть відбуватися й надалі.

Надрукувати
мітки:
коментарів