Поділитись:

ПриватБанк "пересаджує" волинян у власні авто*

Понеділок, 26 березня 2018, 16:00
ПриватБанк

ПриватБанк

Якщо ви постійно спізнюєтеся на роботу, у громадському транспорті вам завжди наступають на ноги, а про подорожі за кордон на власному авто й не мрієте, тоді ця пропозиція саме для вас. ПриватБанк готовий здійснити бажання і дозволити всім охочим волинянам пересісти за кермо власної автівки.

Годі й говорити, скільки переваг має автомобіль у підпорядкуванні господаря. Більше не потрібно під дощами і снігами очікувати маршрутки, в салоні якої лунатиме шансон, стояти у переповненому тролейбусі на одній нозі, більше платити за таксі чи взагалі долати кілометри шляху пішки до місця призначення. Власний автомобіль – це той засіб пересування, у якому завжди комфортно, тепло, затишно і грає улюблена музика.

Саме тому ПриватБанк заохочує волинян придбати автомобіль на українській реєстрації за найвигіднішими умовами. Нове чи вживане авто – справа кожного, однак для впевненості у завтрашньому дні "євробляхи" однозначно не є "козирем". Адже їх можуть у будь-який момент заборонити в Україні чи обкласти додатковими платежами. Та й, погодьтеся, є чимала ймовірність, що іноземний продавець може "підсунути" авто, яке на утримання потребуватиме ще більших коштів, ніж нове. Тому банк дбає, аби українці мали можливість вигідно купити та їздити як у нашій країні, так і поза її межами, в омріяній автівці на державній реєстрації.

Варто розповісти ДЕТАЛІ: програма "Авто у розстрочку" – це та вигода, яка допоможе купити автомобіль в автосалоні, на авторинку, на інтернет-майданчиках чи навіть у сусіда. Головна умова – українська реєстрація.

До того ж, серед важливих переваг, знижена відсоткова ставка за кредитом. Нині вона становить 18 % на нову машину та 23,9 % – на автівку, яка вже була у користуванні. Кредит можна оформити на термін від 1 до 5 років. А перший внесок становитиме лише від 10 %. Угодою не передбачається жодних додаткових комісій, у тому числі й на дострокове погашення кредиту.

ПриватБанк

Зацікавилися? Тоді зауважте, що процедура оформлення вигідного кредиту зведена до мінімуму та вражає зручністю – сам банк бере на себе оформлення всіх необхідних документів. І вже за кілька годин після укладання угоди щасливий клієнт отримує ключі та технічний паспорт і може із радістю та вітерцем їхати додому на власному новенькому, зручному та омріяному автомобілі.

За роз'ясненнями та консультаціями з приводу кредитування можна звернутися в місті Луцьк за адресою проспект Відродження, 1, кабінет 206 (центральний офіс), а в районах Волині до будь-якого відділення ПриватБанку.

Надрукувати
мітки:
коментарів