Поділитись:

Фірма з групи "Континіума" виграла 88 мільйонів на паливо для Нацполіції

Вівторок, 15 березня 2016, 17:50

Національна поліція України 3 березня уклала угоду з ТОВ "Нафтотрейд Ресурс" на постачання палива на 88,08 мільйона гривень.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", – інформують Наші гроші.

За результатами торгів на електронному майданчику Prozorro, поліція отримає бензин А-92 по 15,82 грн/л, А-95 – по 16,17 грн/л.

Усього було чотири лоти: по одному із них переможець мав двох конкурентів – ТОВ "Техойл – Рітейл" і ТОВ "Технологічна Паливна Компанія", по двох інших лотах – тільки ТОВ "Прем'єр-Ліга", по ще одному лоту – конкурентів не було.

Фірма "Нафтотрейд ресурс" створена вже десять років тому, але тендери почала вигравати лише в останні дні. Окрім торгів Нацполіції, компанія виграла кілька незначних підрядів у Хмельницькій та Київській області.

ТОВ "Нафтотрейд ресурс" зареєстровано у Луцьку по вул. Кременецька, 38, де також прописані низка фірм з групи "Континіум", у тому числі ТОВ "Вог рітейл", яке останніми роками було монопольним постачальником Міністерства внутрішніх справ.

З січня цього року засновником "Нафтотрейд ресурсу" є Юрій Йоржик, який також очолює місцеве ТОВ "Ойл карт центр". До нього засновниками фірми були Віктор Леуш та Валентин Цьось.

Віктор Леуш є міноритарним акціонером "Банку інвестицій та заощаджень", який належить власникам групи "Континіум" Степану Івахіву, Сергію Лагуру, Сергію Корецькому, Петрові Димінському та Євгену Єрємеєву – братові покійного лідера "Континіуму" Ігор Єрємеєва.

Надрукувати
мітки:
коментарів