Поділитись:

Що відомо про нових радників голови Волинської ОДА Савченка?

Понеділок, 26 березня 2018, 12:30
Що відомо про нових радників голови Волинської ОДА Савченка?

26 березня під час дебютною оперативної наради в якості голови Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко представив трьох радників: Олександра Закузенного, Петра Столяра та Валерія Криворога.

У мережі можна знайти частину інформацію про нових для Волині обличь.

Олександр Закузенний працював заступником директора з економічної безпеки КП "Житомирводоканал". У щорічній декларації за 2016 рік він вказав 50% власність корпоративних прав в ТОВ "Даймонд-Груп". Підприємство займається наданням послуг перукарнями та салонами краси.

Петро Столяр у якості радника займатиметься кадровими та юридичними питаннями. Він був одним із членів спостережної ради "Укрнафти", а також працював на керівних посадах у НАК "Нафтогаз України". У 2015 році його побили невідомі біля дверей власного будинку. До слова, у цьому підприємстві, НАК "Нафтогаз України", до роботи в Київській ОДА працював і Олександр Савченко. До роботи в "Нафтогазі" Петро Столяр мав великий досвід роботи в складі одного з найбільших виробників і постачальників авіаційного палива в Україні в компанії "Кребо". Пізніше працював у цьому ж напрямку в компанії "Вог Аеро Джет", що належить до сфери впливу групи компаній "Континіум".

Радником голови ОДА з питань будівництва став Валерій Криворог. У лютому 2017 року він звільнився з посади начальника управління з питань власності при Київській адміністрації. Потім працював заступником міського голови з капітального будівництва Фастівської міськради.

У Києві у Криворога, судячи з декларації, яку той подав перед звільненням, задекларована квартира у столиці, площею 196 кв. м. У селі Запруддя, що в Київській області – два будинки, площею 41,2 та 46,3 кв. м. Автомобіль "Тойота" задекларований на дружину. На банківських рахунках знаходиться 38495 грн, ще 47 тисяч доларів готівкою. Значну суму готівки задекларувала і дружина: 1800 євро, 18000 доларів та 190 тисяч гривень.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: НОВИЙ ГУБЕРНАТОР ВОЛИНІ РОЗПОВІВ, ЧИ БУДЕ ЗМІНЮВАТИ КОМАНДУ

Надрукувати
мітки:
коментарів