Поділитись:

«У парламенті має бути коаліція повного холодильника, а не порожнього», – Ляшко*

Вівторок, 15 березня 2016, 16:39

Причина політичної кризи – в економічних проблемах, зокрема, в порожніх холодильниках українців, переконаний Олег Ляшко. Із його слів, результати діяльності уряду, коаліції, Нацбанку призвели до того, що мільйони людей радикально знизили обсяги споживання.

Утім, замість того, щоб відновити виробництво, підтримати сільське господарство, щоб люди мали роботу і зарплату, влада робить навпаки, – обурюється радикал.

"Урядові ініціативи були спрямовані проти промисловців та аграріїв. Зокрема, підвищення податкового навантаження та урізання спеціального режиму для аграріїв, затвердження квот на експорт металобрухту в обсязі понад 1 млн т на 2016 рік, що створює дефіцит сировини для металургів, підвищення тарифів на залізничні перевезення, внаслідок чого гірничо-металургійний комплекс може піти на дно та потягнути всю економіку", – зазначив Ляшко.

Також радикала обурило чергове підвищення тарифів на електроенергію з 1 березня та на газ із 1 квітня. Ляшко вимагає роз'яснити, звідки беруться ці цифри та припинити відбирати у людей останнє.

"Українці не повинні сплачували за корупцію у владі", – наголошує лідер радикалів.

Ляшко вкотре розповів про антикризовий план, розроблений його партією, який передбачає інституційні реформи, подолання корупції, розігрів економіки через стимулювання інвестицій, створення робочих місць, а також підвищення зарплат і пенсій.

"До тих пір, поки у людей буде 1000 грн зарплата і пенсія, не буде розвитку економіки. В парламенті має бути коаліція повного холодильника, а не порожнього", – переконаний Ляшко.

* – прим. реклама

Надрукувати
мітки:
коментарів