Поділитись:

Жертви моди

Понеділок, 26 березня 2018, 07:40
Жертви моди

Люди які в мороз стоять на зупинці без шапок, чи з підкоченими до верху джинсами, і голими частинами ніг і чекають луцький транспорт (який, як відомо, їздить незрозуміло за яким графіком), ви або дуууже сильні і з конячим здоров'ям або ж просто ненормальні.

Я ще розумію коли в морозні ранки, дні і вечори власники автомобілів їздять в мокасинах. Так тут все зрозуміло – вийшли з теплого салону авто і перебіг в тепле приміщення. Однак коли йти пішком вулицею чи півгодини чекати на маршрутку в літніх кросівках – ну це для мене особисто дикість.

Прагнути виглядати гарно й модно – це нормально і право кожного носити чи ні теплі шапки й черевики. Однак толку з того, що ти простоїш півгодини на морозному повітрі без шапки, вся така красуня чи красень, а потім лікуватимеш якийсь менінгіт. І невже обморожені кінцівки варті того, аби ефектно пройтись засніженою вулицею в кросівках і підкочених штанах?

Думаю що ні, жодна мода не варта нашого дорогоцінного здоров'я. Тому краще її (моду) не сприймати в аж такому буквальному сенсі - інакше ризикуємо стати її жертвою.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів