Поділитись:

Для луцьких голів ОСББ хочуть створити етичний кодекс

Вівторок, 15 березня 2016, 14:15
Для луцьких голів ОСББ хочуть створити етичний кодекс

Голови луцьких ОСББ висловили свої зауваження і побажання щодо того, якими мають бути голови ОСББ, і чи в правильному напрямку вони рухаються.

Луцьке об'єднання Ради голів ОСББ є одним з кращих в Україні. Про це розповів Голова Ради голів Луцька Роман Бондарук на робочій зустрічі голів ОСББ 15 березня.

Роман Бондарук зазначив, що настав час обговорити правила поведінки і виробити позицію, як повинні співпрацювати ОСББ.

"Сьогодні є проблеми коли голови ОСББ кажуть, що інші ОСББ приходять на чужі об'єднання і починають агітувати проти чинного голови. Ми маємо виробити чітку комунікацію, щоб не зруйнувати наш рух, який є найкращим в Україні", – сказав Роман Бондарук.

Голова Обласної ради голів ОСББ Петро Лавринюк відзначив, що головам потрібні чіткі правила гри.Голови ОСББ домовитись і обговорити основні принципи.

"Ми маємо створити робочу групу, яка підготує проект етичного кодексу чи правила для голів ОСББ", – сказав Петро Лавринюк.

Одна з голова ОСББ, що на вулиці Воїнів Інтернаціоналістів пані Ніна дала пораду молодим і недосвідченим головам, щоб вони "не робили дурниць та не підписували договори з якимись фірмами не порадившись з Радою Голів".

"Кодекс потрібний, адже ми повинні одне одному допомагати і не поливати брудом", – сказала пані Ніна.

Ще один голова ОСББ Василь Гіптенко запропонував Раду голів перевести в законодавче русло, а саме створити громадське об'єднання і рухатись далі. На що Петро Лавренюк зауважив, що питання створення громадського об'єднання є досить дискусійним. Наразі ж мета їхньої зустрічі – обговорити всі принципи роботи голів й створити робочу групу, яка й розробить регламентний документ діяльності голови ОСББ.

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024