Поділитись:

Заступник Саакашвілі каже, що його слова про створення політичної партії не так зрозуміли

Понеділок, 14 березня 2016, 15:00

Заступник одеського губернатора Олександр Боровик стверджує, що не говорив про створення партії на основі "Руху за очищення" Міхеіла Саакашвілі.

"Я дуже жалкую, що мої відповіді в інтерв'ю були інтерпретовані як проголошення нової партії. Це не відповідає дійсності. Я теж шкодую про те, що мої відповіді інтерпретували як позицію організації або широку думку серед учасників руху та його Координаційної Ради", – цитує Боровика видання "Українська правда".

Боровик також додав, що не представляє ні координаційну раду "Руху за очищення", ні когось з його членів.

Як відомо, раніше в інтерв'ю газеті "Сегодня", а також на своїй сторінці в Facebook Боровик зробив заяву, з якої явно випливав намір створити політичну партію і готуватися до виборів у Верховну Раду.

"Скоро у нас буде політична програма, по суті, – передвиборча. Це буде правоцентристська, фіскально-консервативна і соціально-ліберальна програма. Ми хочемо побудувати демократичну, європейську партійну організацію, в якій лідери вибиралися б демократичним шляхом", – заявив він.

Пізніше він відредагував свій пост на Facebook, видаливши з нього слово "партійну". Оригінальний пост можна прочитати в історії редагувань на Facebook.

Після цього Саакашвілі спростував намір створити таку партію.

Надрукувати
мітки:
коментарів