Поділитись:

Минулоріч на Волині "наштрафували" більше півсотні недобросовісних підприємців

Четвер, 15 березня 2018, 17:00
Минулоріч на Волині

У Всесвітній день захисту прав споживачів, 15 березня, у Луцьку відбувся круглий стіл, де обговорювалися питання стану дотримання відповідного законодавства в Україні.

Так, начальник управління захисту споживачів ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області Тетяна Хмарук розповіла, що основною функцією управління є забезпечення громадян можливістю користуватися якісними товарами та послугами. Також вона повідомила, якою ж у 2017 році була ситуація із продавцями неякісних товарів та послуг.

"За минулий рік спеціалістами управління було перевірено 125 підприємств торгівлі та надання послуг. З них було проведено 54 планових заходів контролю та 71 – позаплановий. У 60 суб'єктів господарської діяльності виявили порушення різних типів. Всього за 2017 рік перевірено якість та безпеку товарів та надання послуг на загальну суму понад 250 тисяч гривень", - повідомила Тетяна Хмарук.

Та додала, що під час перевірок виявили ряд порушень та застосували до 60 осіб штрафи на суму 9 тис. 847 гривень, які були сплачені у добровільному порядку.

За результатами перевірок суб'єктів господарювання також було застосовано штрафні санкції.

Надрукувати
мітки:
коментарів