Поділитись:

У Луцьку перехожі упіймали грабіжника

Середа, 14 березня 2018, 15:43

Правоохоронці нагородили двох лучан, які серед білого дня затримали грабіжника.

Про це повідомляється на сторінці патрульних у мережі Facebook.

8 березня близько 12:00 години патрульні отримали повідомлення про грабіж на вулиці Конякіна: у 16-річної дівчини невідомий вирвав з рук телефон і зник. Двоє чоловіків, які були поруч, почули крик про допомогу і побігли за порушником.

"Я саме перебував біля автомобіля і помітив, як поруч пробіг чоловік, за кілька секунд побачив двох дівчат, які кричали про допомогу, мовляв, вкрали телефон, ловіть його.
Побіг за ним. Помітив, як той заскочив у магазин, у підсобне приміщення, і заховався. Очевидно, він думав, що ми це не побачимо", – пригадує учасник події Антон.

Інший чоловік, Анатолій, саме повертався з магазину і вже біля свого під'їзду почув крик та побіг за невідомою особою.

"Всередині магазину помітили, що чоловік заховався у підсобці. Витягнули його звідти. Він одразу віддав телефон, мовляв, забирайте і відпустіть. Але ми викликали поліцію", – розповів лучанин.

Заступник начальника УПП у Волинській області Дмитро Хмарук подякував лучанам за допомогу та вручив сувеніри й подяки.

"Це справді чоловічий вчинок, гідний і відважний. Радий, що в нашому місті проживають такі чоловіки, які здатні затримати грабіжника, адже він міг бути небезпечним, озброєним, але ви не побоялись. Наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження, і справа піде до суду", – зауважив Дмитро Хмарук.

Надрукувати
мітки:
коментарів