Поділитись:

Полюванням за красою та розумом: у луцькому "політесі" обрали міс і містера факультету бізнесу (фото)

Середа, 14 березня 2018, 13:36

У стінах Палацу культури міста Луцька відбулося свято краси, інтелекту та гумору, під час якого студенти та викладачі Луцького національного технічного університету обрали міс та містера факультету бізнесу.

Темою цьогорічного конкурсу охрестили "полюванням за красою та розумом", відтак поборотися за престижне звання найкращих представників факультету мали нагоду майбутні бізнесмени у ролі гангстерів та мафіозі. Конкурс відбувся 13 березня, – повідомляє інформаційний відділ ЛНТУ.

Представляли свої таланти та здібності 10 учасників, зокрема 5 хлопців: Олександр Романчук, Денис Бучко, Павло Семенюк, Андрій Бартошук та Юрій Черняк. Чарівними супутницями своїх кавалерів були Наталія Тодорук, Катерина Дідич, Наталія Дзяд, Олена Соловенюк та Ганна Савієвська.

Оцінювали учасників справжні знавці краси та розуму ректор Луцького НТУ Петро Савчук, декан факультету бізнесу Надія Хвищун, заступник декана Юрій Фесіна, рекрутер Волинського обласного управління АТ "Ощадбанк" Ірина Шумик, начальник відділу сім'ї та молоді Луцької міської ради Катерина Шкльода, а також голова студентської ради вишу Ірина Гаранчевська та її заступник Дем'ян Петрик.

Потенційні міс та містери факультету бізнесу позмагалися у 5-ти конкурсах, а саме "Візитка", "Відео-представлення", "Інтелектуальний конкурс", "Конкурс талантів" та "Завершальне дефіле".

Потішило усіх присутніх в залі інтелектуальне завдання, адже свої запитання мали нагоду поставити учасникам змагань викладачі університету. Так, вони не оминули нагоди перевірити своїх студентів на знання профільних предметів, запитуючи, що таке бартер в сучасній інтерпретації. Кілька запитань стосувалися логічного мислення, вміння рахувати та навіть знання деталей авто. Відрізнився оригінальністю запитань проректор з наукової роботи Валентин Талах, питаючи учасників про особисте, зокрема, про 3 головні риси майбутнього обранця дівчат-учасниць та про найбільший здобуток у житті конкурсантів. Навіть не знаючи правильних відповідей на запитання, усі учасники гідно вийшли з положення і дивували членів журі неабиякими здібностями в гуморі.

Між тим, аби розрядити напружену атмосферу конкуренції, на сцені виступали й запрошені гості свята, зокрема справжній рок-концерт влаштував Екрем Ючесой, виконавши світовий хіт на електрогітарі.

Цікавим і для глядачів, і для самих учасників змагання став конкурс талантів. Подивували дівчата та хлопці вміннями виконувати і запальні і ліричні бальні танці, причарували співами та грою на роялі та навіть дали майстер-класи із приготування кексів за оригінальним рецептом. Фінальний конкурс не залишив байдужим нікого, адже юні бізнесмени представили себе у всій красі у вечірніх вбраннях під час дефіле і підкорили серця навіть найсуворіших членів журі.

Разом з тим, не дали засумувати глядачам й цікаві розіграші, в яких могли взяти участь усі присутні й в результаті отримати цінні подарунки.

Завершився святковий захід на урочистій ноті, адже саме в цей час можна було дізнатися імена переможців конкурсу. Так, у номінації міс та містер глядацьких симпатій перемогу здобули Юрій Черняк та Ганна Савієвська, вони ж отримали титул віце-міс та віце-містер факультету бізнесу. Найоригінальнішими судді визначили Катерину Дідич та Бучка Дениса, найстильнішими стали Наталія Тодорук й Олександр Романчук, а найбільш інтелектуальними судді обрали Дзяд Наталію і Павла Семенюка. Беззаперечну перемогу у конкурсі на звання міс та містер факультету бізнесу Луцького НТУ здобули Олена Соловенюк та Андрій Бартошук.

Привітав переможців заходу ректор Луцького НТУ Петро Савчук:

"Прекрасне сьогодні свято, вчергове факультет бізнесу показує приклад, як потрібно проводити подібні заходи в університеті. Побувавши у цій чудовій атмосфері, я відчув, що захід насправді є престижним, якісним і став еталоном, на який потрібно рівнятися".

"Надзвичайно приємна атмосфера панує в залі, дуже хороші учасники і факультет бізнесу просто зірвав зал. Ті заходи, які ви організовуєте, проходять на високому рівні, тому надзвичайно велика подяка оргкомітету та усім, хто долучився до його проведення. Стоячи на цій сцені, кожен учасник долає свій страх, такий маленький крок є досягненням перед собою особисто, тому не бійтеся виходити на сцену, показувати людям свої таланти, розум, не бійтеся проявляти себе у житті і ви обов'язково досягнете висот", – звернулася до конкурсантів начальник відділу сім'ї і молоді Луцької міської ради Катерина Шкльода.

Привітав переможців конкурсу і запросив до співпраці студентів та випускників Луцького НТУ заступник начальника філії Волинського обласного управління АТ "Ощадбанк" Анатолій Чаблук:

"Державний Ощадбанк завжди радо підтримує творчих і креативних людей. Ми раді вітати переможців конкурсу й надалі будемо підтримувати навчальний заклад в подібних ініціативах. Принагідно запрошуємо випускників і студентів реалізувати набуті знання та будувати кар'єру в нашому банку".

Надрукувати
мітки:
коментарів