Поділитись:

Місто на Волині налагоджує співпрацю з Польщею

Неділя, 13 березня 2016, 15:12

На сьогодні вже підписаний план спільних заходів між Любомльським районом та Парчевським повітом республіки Польща на 2016-й рік.

"В основному це відзначення деяких дат, проведення концертів, фестивалів, спортивних турнірів. Але найбільш вигідний для нас цей розроблений план тим, що він дає змогу реалізувати в районі міжнародні проекти. Ми хочемо залучитись досвідом поляків й щодо процесу децентралізації", – зазначив Микола Сушик, голова Любомльської районної ради. Інформує Кордон

Насамперед, впродовж березня-квітня заплановані візити української делегації до Перчевського повіту з обговорення питань щодо подачі заявок на спільні міжнародні проекти. Поляки ладні, навіть, допомогти з їх написанням та реалізацією.

За попередньою домовленістю, 19-го березня восьмеро любомльських школярів зможуть взяти участь у гала-концерті в Парчеві та позмагатись у творчому відборі талантів з польськими музикантами й вокалістами.

Сторони сподіваються, що найближчим часом вдасться провести інтерактивне навчання на базі освітніх закладів між викладачами та майстрами обох держав.

Надрукувати
мітки:
коментарів