Поділитись:

У Луцьку почало мовити нове радіо

Понеділок, 12 березня 2018, 09:38

У Луцьку 12 березня о 7:00 ранку розпочала мовлення перша українська загальнонаціональна радіостанція розмовного формату "Радіо НВ".

Радіостанція здійснюватитме мовлення у 40 містах України, покриваючи всі обласні центри країни та найбільші районні, – інформує "Новое время".

"Радіо НВ" щодня транслюватиме розмовні та авторські програми з 7:00 до 22:00, перебиваючи їх випусками новин кожні 20 хвилин. У всіх містах Радіо НВ веде мовлення на тих частотах, де раніше мовило радіо Ера ФМ.

До слова, ведучими і журналістами радіо будуть Сашко Положинський, Тетяна Даниленко, Дмитро Тузов, Сергій Рахманін, Іван Яковина. Сашко Положинський буде вести передачу "Новий ранок".

"Є один момент, який ми постараємося реалізувати, – зазначив головний редактор "Радіо НВ" Валерій Калниш. – Набридло слухати тих, хто розбирається в усьому – буде це політика, будівництво авіадвигунів чи ремонт годинників. Ми спробуємо зробити так, щоб, слухаючи наш ефір, ви отримували інформацію не тільки від тих, хто "так думає", а й від тих, хто "знає".

Надрукувати
мітки:
коментарів