Поділитись:

Моклиця з Булою говоритимуть про скандальну сесію у прямому ефірі

Вівторок, 06 березня 2018, 14:54
Моклиця з Булою говоритимуть про скандальну сесію у прямому ефірі

Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук не буде брати участь у ток-шоу Протилежний Погляд LIVE.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Я розумію, чому власники та журналісти цього тв-проекту хочуть використати скандальну тему останньої сесії міської ради, що прогриміла на всю країну. І це нормально. Але "приходьте, посваріться" – це бажання звузити конфлікт до банального протистояння "Данильчук-Була". Коли в цьому випадку це є протистояння влади та опозиції! Протистояння принципів та підходів! Адже проблема не лише в ділянці на Рівненській, а в тому, як вже протягом року подібні питання виносяться та голосуються на сесіях міської ради! І вирішує тут не Була, якого, як всіх екс-радикалів, виключили з партії, і навіть не група укропівських радників, а люди, які сформували та курують наявну владну вертикаль у Луцьку", – написав він.

"Готовий прийти публічно на ефір з тими, від кого залежало ухвалення такаго рішення і подібних в минулому, а це керівництво "УКРОПу" в місті та області", – додав він.

Нагадаємо: учора, 5 березня, продюсер суспільно-політичного ток-шоу Протилежний Погляд LIVE Тарас Шкітер запросив депутатів Луцької міської ради Павла Данильчука і Сергія Булу на прямий ефір. Адже саме ці депутати стали ключовими особами конфлікту найскандальнішої сесії за всю історію Луцькради, яка відбулася минулого тижня і викликала неабиякий суспільний резонанс.

Як розповіла у коментарі ІА "Конкурент" редакторка "Протилежного погляду LIVE" Олександра Куртєєва, що Сергій Була погодився взяти участь у програмі. Подискутувати із ним замість Данильчука погодився екс-заступник міського голови Юрій Моклиця.

Ефір передачі відбудеться 9 березня о 17:30 на телеканалі "Нова Волинь".

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
07 квітня 2024
29 березня 2024
27 березня 2024
23 березня 2024
09:53
21 березня 2024
17:46
05 березня 2024
21 лютого 2024