Поділитись:

У центрі Луцька відбудеться dj-парад

Вівторок, 06 березня 2018, 09:31
У центрі Луцька відбудеться dj-парад

Уперше в Луцьку на Театральному майдані відбудеться благодійний dj-парад "Благофест".

Щорічно 9 березня весь світ відзначає World DJ Day (Всесвітній день Ді-джея), який офіційно заснували в ЮНЕСКО. Масштабні заходи проводять в усьому світі, після чого всі зароблені гроші передають на благодійність. Тепер Луцьк теж приєднався до акції, – інформує прес-служба Луцької міської ради.

Як зазначив на початку директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик, у Луцьку є велика кількість діджеїв, які 9 березня не лише відзначать своє свято, а й продемонструють власну соціальну відповідальність. Упродовж усього дня на Театральному майдані міста Луцька безперервно звучатиме якісна музика від найкращих діджеїв Луцька та Волині. Метою проведення параду є допомога дітям із синдромом Дауна, тому усі кошти, зібрані протягом дня, будуть передані для потреб ВОГО "Даун синдром".

Один із учасників параду Сергій Карпюк (DJ Dustin) зазначив, що проведення таких заходів – це поширена світова практика. Цьогоріч благодійний dj-парад відбудеться на відкритому повітрі, аби розширити цільову аудиторію.

Захід триватиме з 10 години ранку до 10 години вечора.

"Протягом 12-ти годин 24 діджеї даруватимуть лучанам свою музику та приємні емоції. Анонсуватимуть виступи відомі луцькі ведучі. В процесі організації виникла ідея спрямувати кошти для діток із синдромом Дауна, тому усі зібрані кошти будуть передані для потреб ВОГО "Даун-синдром". Ця верства населення повинна отримувати більше уваги з боку небайдужих людей. Впродовж заходу ми не лише проведемо збір коштів, а й привернемо увагу громадськості до цієї проблеми",–наголосив він.

Надрукувати
мітки:
коментарів