Луцькі депутати погодили оренду землі без згоди Міноборони

П'ятниця, 11 березня 2016, 14:54

Депутатська комісія погодила звернення про оренду земельної ділянки без згоди суміжного землекористувача, яким виступає Міністерство оборони України.

Як стало відомо під час засідання комісії з питань земельних відносин та земельного кадастру у п'ятницю, 11 березня, до Луцькради надійшло звернення від Миколи Поліщука про те, аби комісія погодила право взяти в оренду земельну ділянку на вулиці Станіславського без згоди одного з сусідів, які межують із землею, – пише Район.Луцьк.

Справа в тому, що сусід Поліщука, який мав би підписати погодження, не можуть знайти уже тривалий час.

Начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала розповів, що ділянка, яку хоче орендувати Микола Поліщук, межує з тією, що належить Мінобороні та є у державні власності.

"Ця земельна ділянка відведена західному управлінню капітального будівництва Міністерства оборони і є у державній власності. Зараз Поліщук переробив документацію по межі акта, але не може отримати згоди від суміжного користувача", – розповів Сергій Шабала.

Сам Микола Поліщук стверджує, що сусіда по землі шукає управління містобудування, проте безуспішно. Депутати вирішили погодити право на оренду без згоди суміжного користувача.

"Кажуть, що у нас не потужна комісія, дивіться одноголосно без згоди Міноборони вирішили питання", – пожартував голова комісії Євген Ткачук.