Поділитись:
Як печуть хліб у "Хлібному майстрі"
Четвер, 10 березня 2016, 18:52
Величезні чани з різними замісами: в одному – визріває дріжджове тісто, у другому – бездріжджове на житньому борошні.
Процес народження хліба у ТзОВ "Хлібний майстер" вдалося зафіксувати виданню "Слово Волині".
коментарів
Увійти з:
Схожі новини
Популярні новини
Луцький виш перевіряли через аномальну кількість студентів-призовників
Що в будинку та з чого п'є чай власниця вінтажного дому-кафе у Луцьку Яна Тарарай (фото)
Скільки коштує помити вікна у Луцьку перед Пасхою
У Луцьку хотіли вирощувати банани, але депутати – проти
Підвищення зарплат педагогам неможливе, – головний освітянин Луцька