Поділитись:

У Нововолинську – новий начальник поліції

Четвер, 10 березня 2016, 16:08

Новим начальником Нововолинського відділку поліції стане Ігор Байкевич.

Нинішній керівник Віталій Мархальчук поїхав у Луцьк для ознайомлення з наказом про звільнення, який уже підготовлений, а заступник начальника міськвідділу поліції В'ячеслав Мартинюк ще 6-го березня забрав свої речі з робочого кабінету. Про це інформує видання БУГ.

Мархальчук і Мартинюк не пройшли атестації. Обоє подавали на апеляцію, проте рішення комісії щодо правоохоронців лишилося незмінним. В'ячеслав Мартинюк, кажуть у відділку, звільнився за власним бажанням. Інформація про це буде надана, відповідно, коли оприлюднять наказ про звільнення. Як пояснили у правоохоронних органах, якщо працівник органів не згідний з рішенням апеляційної комісії, має право написати заяву за власним бажанням. Причини звільнення зазначені у висновках комісії, з якими вже ознайомилися правоохоронці.

За останньою інформацією, підполковник поліції Віталій Мархальчук чекає наказу на звільнення. Вранці 10-го березня він був у відділку, але поїхав до Луцька. Наказ мав бути підготовлений 9-го березня, але його ніхто поки не оприлюднював.

Надрукувати
мітки:
коментарів