Поділитись:

На бар "ЛучеSк-паб" скаржаться через гучну музику

Четвер, 10 березня 2016, 17:01

Жителі будинку поруч з баром "ЛучеSк-паб" в Луцьку скаржаться на гучну музику, яка лунає звідти пізно ввечері.

Директор бару Олександр Бабарикін сказав, що деякі жителі просили картки на знижки в закладі, однак, не отримавши їх, почали скаржитись на шум. Про це він розповів 10 березня під час засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва.

Від мешканців сусіднього будинку з "ЛучеSк-пабом" надійшов навіть відповідний лист. Також були повідомлення і від поліції, які часто виїжджають на виклики в зазначене вище місце відпочинку.

Особливо нарікають люди на роботу закладу в п'ятницю та суботу, коли в нічні години з 22:00 до 02:00 ночі рівень шуму у закладі значно перевищений. Олександр Бабарикін зазначив, що ці звинувачення неправдиві, оскільки навіть поліцейські визначили, що музика грає не голосно. Працівники бару запропонували скаржнику запросити правоохоронців під час концертних заходів, щоб вони виміряли рівень шуму у квартирі. Проте минув уже місяць, але ніхто так і не викликав їх повторно.

Він додав,що є постійний конфлікт з одним мешканцем, який декілька місяців пише на їхній заклад скарги, це й же скаржник неодноразово просив у закладу картку на знижки.

Члени координаційної ради порадили Олександру Бабарикіну вирішити питання із мешканцями щодо шуму й забезпечити повну шумоізоляцію.

Надрукувати
мітки:
коментарів