Поділитись:

Чепіжак пояснив, навіщо заступника голови Волиньради викликали на допит до прокуратури

Четвер, 10 березня 2016, 15:43
Чепіжак пояснив, навіщо заступника голови Волиньради викликали  на допит до прокуратури

Працівник прокуратури, який викликав на допит першого заступника голови Волинської облради Олександра Пирожика, діяв згідно з законом.

Таку думку під час позачергової сесії облради 10 березня висловив прокурор Волинської області Дмитро Чепіжак, – повідомляє IA ZIK.

Прокурор подякував депутатам за те, що вони порушують актуальні питання. "Якщо вас не влаштовують наші відповіді, то є законний спосіб їх оскарження", – обмовився він.

Чепіжак запевнив, що завжди відкритий до спілкування, і нагадав, що депутати мають право на невідкладний прийом. "Мої двері для вас завжди відкриті", – сказав він.

Натомість, співпрацю прокуратури і депутатів розкритикував перший заступник голови Волиньради Олександр Пирожик. Мовляв, обранців громади викликають на допити щодо тем, які вони порушили у запитах. "Складається враження, що таким чином намагаються відбити бажання у депутатів піднімати гострі теми у запитах", – заявив Пирожик.

Нагадаємо, що після запиту Пирожика щодо можливих зловживань у Волинському обласному управлінні лісового та мисливського господарства, прокуратура відреагувала. Депутата викликали на допит до прокуратури.

Прокурор області пояснив, що обранців громади можуть запрошувати "на гостину", аби уточнити деталі. "Стенограма сесії може бути неточною", – зазначив Чепіжак.

На його думку, у ситуації з Пирожиком прокурор діяв згідно з законом.

Надрукувати
мітки:
коментарів