Поділитись:

На Волині створять великий тир для стрільби з вогнепальної зброї

Четвер, 10 березня 2016, 15:11
На Волині створять великий тир для стрільби з вогнепальної зброї

У Рожищі буде функціонувати тир для проведення тренувальних стрільбищ із вогнепальної зброї.

І з запитом створити останній під час засідання позачергової сесії сьогодні, 10 березня, виступив депутат волинської обласної ради Сергій Сівак, – пише ІА Волинські Новини.

"Звертаюсь до голови волинської облради Ігоря Палиці та до голови ОДА Володимира Гунчика. Так, у відповідності до діючого закону, на Волині використання вогнепальної зброї заборонено на території населених пунктів та не відведених для цього місцях. Однак, протягом тривалого часу у межах Волинської області відсутній ліцензований тир для стрільбищ з "вогнепалу", і це у той час, коли на сході країни, попри перемир'я, ведуться бойові дії", – зауважив обранець громади.

Він зазначив, що, за станом на сьогодні, подібні об'єкти, які вже існують, не є пристосованими для вищого користування вогнепальною зброєю.

На думку депутата, найбільш для таких потреб підходить територія, площею 2,8 гектара, що межує з рожищенським спортивним клубом.

"Прошу надати вказівку обласному управлінню містобудування та архітектури розглянути можливість виділення 2,8 гектара землі у Рожищі із обласного резерву", – звернувся він до волинських високопосадовців.

Так, обранці громади таку ініціативу підтримали, проголосувавши "за" у кількості 47 голосів. Тож, рішення прийняли.

Надрукувати
мітки:
коментарів