Поділитись:

У Луцьку підприємець просить депутатів допомогти розібратися з кіоском

Вівторок, 20 лютого 2018, 12:40
У Луцьку підприємець просить депутатів допомогти розібратися з кіоском

Кіоск підприємця Крамаревич 20 років був розташований на проспекті Перемоги, 13, доки через нові зміни в земельному законодавстві йому відмовили в позитивному висновку паспорта прив'язки.

Підприємець звернувся до депутатської комісії Луцькради, щоб там допомогли у вирішенні питання щодо подальшого законного функціонування його кіоску. Про це йшлось 20 лютого під час засідання комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

Він просив розглянути його питання щодо паспорту прив'язки тимчасової споруди, що на проспекті Перемоги. Ця споруда разом із зупинкою простояла на тому місці біля 20 років. Підприємець вчасно сплачував оренду і жодних претензій до його діяльності не було. Однак управління архітектури відмовило в позитивному виcновку паспорта прив'язки.

"Наскільки знаю цю ситуацію, то цей об'єкт встановлений відповідно до договору оренди землі", – сказав депутат Олександр Козлюк.

Також він додав, що через певні зміни в земельному законодавстві підприємцю відмовили в паспорті прив'язки, адже не було оформленого об'єкта права власності.

Комісія підтримала пропозицію депутата щодо вивчення цього питання для того, щоб людина могла працювати далі.

Надрукувати
мітки:
коментарів