Поділитись:

ЦВК призначила вибори в одній ОТГ Волині

Субота, 17 лютого 2018, 09:14
 ЦВК призначила вибори в одній ОТГ Волині

ЦВК призначила на 29 квітня 2018 року перші вибори ОТГ депутатів сільських, селищних, міських рад ОТГ і відповідних сільських, селищних, міських голів.

Про це написала на своїй сторінці у фейсбуці Народний депутат України Олена Бойко.

29 квітня 2018 року, вибори у 40 об'єднаних територіальних громадах (4 міських, 14 селищних, 22 сільських ОТГ). До складу цих 40 ОТГ увійшли 133 місцеві ради (міських – 4, селищних – 16, сільських – 113).

Зокрема, у Волинській області такі вибори відбудуться в ­1 об'єднаній територіальній громаді -Торчинська селищна об'єднана територіальна громада.

Обиратимуть депутатів до Торчинської селищної ради та торчинського селищного голову.

До складу ОТГ входять: Торчинська селищна рада (смт Торчин), Білостоцька сільська рада (села Білосток, Горзвин), Буянівська сільська рада (села Буяни, Усичі, Усичівські Будки), Веселівська сільська рада (села Веселе, Верхи), Садівська сільська рада (села Садів, Кошів).

Також у Вінницькій області вибори відбудуться в 1 ОТГ, у Дніпропетровській області – в 4 ОТГ, у Донецькій області – в 1 ОТГ, у Запорізькій області – в 7 ОТГ, в Івано-Франківській області – в 2 ОТГ, у Кіровоградській області – в 3 ОТГ, у Луганській області – в 1 ОТГ, в Одеській області – в 3 ОТГ, у Полтавській області – в 2 ОТГ, у Рівненській області – в 3 ОТГ, у Сумській області – в 1 ОТГ, у Тернопільській області – в 2 ОТГ, у Харківській області – в 4 ОТГ, у Херсонській області – в 1 ОТГ, у Хмельницькій області – в 2 ОТГ, у Чернівецькій області – в 2 ОТГ.

Відтак, після проведення виборів загальна чисельність усіх разом взятих призначених ЦВК перших виборів в ОТГ становитиме 707.

Крім того призначено додаткові вибори депутатів однієї сільської та чотирьох селищних рад. Зокрема, у Житомирській області такі вибори відбудуться у 2 селищних радах, у Запорізькій області – в 1 сільській раді.

Надрукувати
мітки:
коментарів