Поділитись:

Сировини й палива на Волині стали видобувати менше

Четвер, 10 березня 2016, 10:25

У січні 2016 року порівняно з січнем 2015 року індекс промислової продукції становив 95,3 %, у тому числі в добувній промисловості та розробленні кар'єрів – 41,9 %, переробній – 95,2 %, постачанні електроенергії, газу, пари і кондиційованого повітря – 103,9 %.

Спад у добувній промисловості і розробленні кар'єрів зафіксовано у всіх її складових видах діяльності, – поінформували у прес-службі ГУ статистики у Волинській області.

У переробній промисловості скорочення випуску продукції відбулося у машинобудуванні, текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів, гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції, виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності, металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів, крім машин і устаткування на 18,1–1,3 %.

На підприємствах із виробництва харчових продуктів, напоїв зберігся рівень виробництва січня 2015 року. Також досягнуто приросту у виробництві хімічних речовин і хімічної продукції, меблів, іншої продукції, ремонті й монтажу машин та устаткування.

Надрукувати
мітки:
коментарів