Поділитись:

Лучанин, який залишив півбудинку без газу, відшкодовуватиме збитки

Середа, 14 лютого 2018, 16:03
Лучанин, який залишив півбудинку без газу, відшкодовуватиме збитки

В будинку по вулиці Грушевського, 6а, в якому через самовільне встановлення одним із мешканців газової колонки зник газ, нині проводять роботи з відновлення газопостачання.

На сьогодні частина будинку залишається без газу. Про це 14 лютого в коментарі ІА "Конкурент" розповів керуючий Луцьким відділенням ПАТ "Волиньгаз" Руслан Сахарчук.

З його слів, на сьогодні вони не потрапили ще в одну квартиру, щоб завершити повне обстеження будинку. Щодо квартири, в якій самовільно намагались замінити газову колонку, то по ній ведеться окрема робота і йде обговорення відшкодування збитків.

"Щодо квартири, в якій сталась ця ситуація, то наші роботи буде відшкодовувати мешканець цієї квартири. Стосовно інших квартир, які постраждали внаслідок дій цього чоловіка, то, думаю, вони між собою будуть з'ясовувати стосунки, бо там і лічильники, і колонки постраждали – завеликі збитки", – сказав Руслан Сахарчук.

Стосовно того, коли ж в квартирах відновлять газопостачання, то представник "Волиньгазу" зазначив, що вони намагатимуться сьогодні, максимум завтра, відновити подачу газу хоча б до газових плит. Щодо колонок, то він не впевнений, чи зможуть вони працювати взагалі.

"Самі бачите, до чого призводить самовільне втручання в систему газопостачання", – додав Руслан Сахарчук.

Нагадаємо: у будинку, що на проспекті Грушевського, 6 а, споживач самовільно встановлював газову колонку і переплутав газову трубу з водопровідною.

Надрукувати
мітки:
коментарів