Поділитись:

Директора санаторію "Пролісок" обиратимуть на конкурсі

Четвер, 15 лютого 2018, 08:37
Директора санаторію «Пролісок» обиратимуть на конкурсі

14 лютого завершився темін дії контракту з нинішнім директором санаторію "Пролісок" Валентиною Касардою.

Про це йшлося на засіданні комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, – інформує прес-служба облради.

Член комісії Святослав Кравчук пропонував продовжити контракт з Валентиною Касардою на один рік, тобто до 14 лютого 2019 року, а за три місяці до завершення дії контракту оголосити конкурс на заміщення посади директора.

Між тим комісія розглядала ще одну пропозицію, яка полягає в тому, щоб призначити Валентину Касарду в.о. директора на 3 місяці і за цей період провести конкурс на заміщення вакантної посади. Таку ідею підтримував член комісії, радник голови облради Вячеслав Рубльов. Він наголосив, що такі рішення приймалися і стосовно інших керівників.

Сама Валентина Касарда, яка як депутат працює у майновій комісії, висловила припущення, що частина депутатів хочуть її звільнення з посади керівника санаторію. Вона заявила, що коли не очолюватиме оздоровницю, то частина працівників звільняться з роботи.

Більшість комісії проголосувала за пропозицію продовжити термін дії контракту з Валентиною Касардою на 3 місяці та рекомендувати конкурсній комісії оголосити конкурс на заміщення вакантної посади на директора КП "Санаторій "Пролісок".

Сама Валентина Касардане голосувала за жодну з пропозицій через конфлікт інтересів.

Надрукувати
мітки:
коментарів