Поділитись:

У луцькій школі скоротили уроки через холодні батареї

Середа, 14 лютого 2018, 11:54

У ЗОШ № 23 діти вчитимуться за скороченим розкладом уроків у зв'язку з перекритим теплопостачанням через прорив на тепломережі.

Через прорив тепломережі без теплопостачання лишилось декілька будівель по проспекту Відродження, в тому числі і 23-тя школа. Про це в коментарі ІА "Конкурент" розповів директор ЗОШ І-ІІІ ступенів № 23 Віктор Мартинюк.

Дирекції школи повідомили, що в найближчі декілька годин усунуть проблему. Тому поки що працівники "Луцьктепла" займаються усуненням прориву. Про ситуацію з перекритим теплопостачанням працівники і учні школи дізналися лише зранку, прийшовши в навчальний заклад.

"Неприємно, бо діти вийшли після карантину і в перший день така ситуація. Але справляємось. Проводимо якісь привентивні заходи. Багато батьків, які мали можливість, почувши про перекрите теплопостачання, забрали дітей додому сьогодні", – сказав Віктор Мартинюк.

Директор розповів, що у зв'язку з ситуацією, що склалась сьогодні, розробили розклад скорочених уроків для першої і другої зміни.

Перша зміна вже закінчила навчання за скороченим розкладом, а в разі, якщо теплопостачання не відновиться, то діти з другої зміни теж вчитимуться сьогодні за скороченим розкладом уроків.

Директор школи також зазначив, що зараз в приміщеннях ще тепло, бо система з моменту прориву не встигла охолонути. Тож діти у класах не мерзнуть.

Надрукувати
мітки:
коментарів