Поділитись:

"Хазяйку жизні" навчили паркуватися біля "Променя"

Вівторок, 13 лютого 2018, 07:40

Якось так повелося, що жінка – то уособлення доброти, святості, милосердя і любові. Чоловіки теж молодці, але от тільки жінці варто поступатися, допомагати і берегти. Саме вона гідна найкращого і з цим не можна сперечатися.

Гаразд – це трохи перебільшення, але суть ви зрозуміли. Хочу розповісти ситуацію, свідком якої стала я сама.

Все було наосліп. РЦ "Промінь". 2018 рік!

Я стояла спиною до якоїсь компанії людей, яким було років 30-35, і випадково вдалося почути їхню бесіду. Веселий жіночий голос зізнався комусь, що бачив припаркований "Lexus" біля РЦ.

- Ой, я зразу зрозуміла, що це твій. Ха-ха-ха, – продовжувала жіночка.

- Так, від вас не сховаєшся, – також жартома відповів чоловік.

- А знаєте, біля цього "Променя" зі мною таке сталося. Я, кАрочЄ, раз припаркувалася тут, то підходить до мене "ахраннік" і каже, що тут не можна паркуватися. Прикиньте? І я йому кажу: "Ти шо ахрі*Євший? Тобі розказать, де я маю паркуватися? Ти хто вабшЄ такий…", – розповіла мегацікаву історію панянка.

І тут питання: а що вона по суті могла б охоронцю розповісти? (подумайте) А байдуже! Бо вона не виключення із правил! Якщо не можна паркуватися, то НЕ МОЖНА.

Агов, а де повага, людяність і ввічливість? Це вже не модно? Віджило своє?

Я так і не наважилася повернутися і глянути на вумен, яка явно дозволяє собі в цьому житті щось більше, ніж заслуговує…

Будьте вихованими і людяними, люди!

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів