Поділитись:

"Не спішіть з оцінками", – депутат Луцькради про критику КП "Луцькі ринки"

Четвер, 08 лютого 2018, 17:45

Депутат Луцькради Борис Смаль вважає, що критика експертів ЦРУ щодо доцільності створення КП "Луцькі ринки" – поспішна.

Прибутки від комунальних ринків отримують зараз ті, хто їх орендує, наприклад, облспоживспілка. Про це Борис Смаль розповів ІА "Конкурент" 8 лютого.

Депутат переконаний, що якби це було неприбутковою справою, то приватні особи, наприклад, облспоживспілка, давно б від ринків відмовились. А вони, за визначенням самого Бориса Смаля, за ринки "зубами тримаються і дуже не хочуть віддавати".

"Щодо утопії щодо об'єднання всіх ринків в одному КП, то нехай Сергій (експерт ЦРУ Сергій Григоренко, – К.) не спішить з оцінками. Коли кажуть, що буде збитковим, то не треба наводити за приклад, бо було збитковим інше комунальне підприємство. Нехай наведуть конкретні цифри, і я готовий їх розглянути", – сказав Борис Смаль.

Нагадаємо: 8 лютого відбувся круглий стіл на тему створення КП "Луцькі ринки", який організували експерти громадської організації "Волинський Центр Розвитку Урядування" (ЦРУ) . Вони пропонують чинній владі ліквідувати це комунальне підприєимство, яке буде збитковим, і задуматись над реконструкцією Старого ринку та іншими варіантами співпраці з підприємцями.

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024