Поділитись:

Волиняни в новому році не шкодували грошей на автомобілі

Четвер, 08 лютого 2018, 19:35
Волиняни в новому році не шкодували грошей на автомобілі

За січень 2018 року українці купили понад 6,5 тис. нових автомобілів. Порівняно з минулим роком, продажі зросли на 2 тис. авто.

На нові автомобілі українці витратили $ 190 млн. Торік у січні – $ 126 млн, – повідомляє Gazeta.ua.

"Найпопулярніша марка в Україні – Toyota. Українці придбали майже тисячу автомобілів цього бренду. Якщо не враховувати вартості додаткового обладнання, то це понад 33 мільйони доларів", – йдеться у повідомленні.

Найбільше нові авто купували у столиці. Кияни витратили на машини $ 75 млн. Середня вартість одного автомобіля – $ 33 696. Середня ціна на Волині навіть перевищує столичну – $ 33 794.

Волиняни в новому році не шкодували грошей на автомобілі

Значно менше на нові легковики витрачали у Харкові, Дніпрі та Одесі – $ 12 млн. Найменше автомобілів купили у Чернівцях. Буковинці купили нових авто на суму $ 2 млн. У решті областей країни сума покупок становила близько $ 10 млн.

Волиняни в новому році не шкодували грошей на автомобілі

Серед моделей українці надали перевагу німецькому Volkswagen Golf. Придбали 317 нових авто. 5-дверний хетчбек класу "C" коштує від $ 18 тис.

У трійці лідерів опинилися автомобілі японського бренду Toyota. Модель Toyota RAV4 придбали 283 українці. Позашляховик вартує від $ 22,7 тис. Третя позиція за Toyota Camry. Купили 240 авто. Вартість однієї стартує від $ 29,7 тис.

У перший місяць 2018-го року українці купували і преміальні автомобілі. Найбільше витратили на Mercedes – $ 9 млн. Крім того, зареєстрували один автомобіль Bentley Bentayga. Його вартість майже $ 350 тис.

Надрукувати
мітки:
коментарів