Поділитись:

У Луцьку за 25 років не було прийнято жодної стратегії розвитку міста, – Григорій Пустовіт

Субота, 03 лютого 2018, 12:00

Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт і радник голови Волинської ОДА Тарас Яковлев у прямому ефірі вияснили, чого досягнув Луцьк за останній рік без керівника міста.

Дискусія виникла в ефірі суспільно-політичного ток-шоу Волині "Протилежний погляд LIVE" у п'ятницю, 2 лютого.

Говорячи про те, як змінилося місто, Григорій Пустовіт акцентував увагу на змінах центрального парку та вулиці Лесі Українки.

"Наші пріоритети це безумовно освіта, охорона здоров'я, житлово-комунальне господарство, ремонт дворів і доріг, приведення благоустрою в порядок. Сьогодні в цей же ж аспект департаменту ЖКГ ми можемо привести наші парки. Дивіться, просто щоб ми розуміли, кажуть, що вони не бачать змін. Парк 25 років ніхто не робив – доріжки не могли зробити, траву нормально скосити не могли, канали не могли почистити. Все це зробили сьогодні, а змін ніхто не бачить. Елементарні речі, яким просто потрібна була управлінська воля. Вулиця Лесі Українки – зробити її дійсно так, щоб машини не мали доступу. Це копійчане питання. Як тільки ми прийшли, 9 місяців були в 2017 році при владі, то зробили так, що вулиця справді стала недоступною для автомобілів. Те ж стосується в'їзду в парк. Елементарні речі…", – зауважив секретар Луцькради.

Своєю чергою, Тарас Яковлев підмітив, що названі речі не можна відносити до досягнень команди, яка нині є при владі.

"Ще раз повторюся – не можна говорити про це як досягнення цієї команди. Стратегії немає! Я говорю це, бо працював першим заступником декілька років. Це дає мені можливість об'єктивно все бачити", – прокоментував Яковлев.

"У нас прийнята стратегія є, Тарасе Володимировичу?", – поцікавився Григорій Пустовіт.

На що Тарас Яковлев відповів, що за 10 місяців стратегію можна було би й підготувати.

"Ми працюємо над цим. Я бачив вашу стратегію. План економічно-соціального розвитку на 2016-17 роки, який взяли переписали з плану 2014-15", – відповів Пустовіт.

Після вияснення ще кількох питань, Тарас Яковлев зауважив, що коли йшов з посади, то стратегія вже була майже готова.

" Якщо вона вам чимось не подобалася, її можна було змінити. Але жодного кроку в цьому питанні не було зроблено", – констатував радник голови ВОДА.

Із чим не погодився секретар Луцькради.

"Я вам скажу. Давайте не будемо обманювати! В Луцьку за 25 років не було прийнято жодної стратегії за весь час. А сьогодні вчепилися за стратегію…", – завершив дискусію Григорій Пустовіт.

Надрукувати
мітки:
коментарів