Поділитись:

Луцьким спортсменам виплачуватимуть стипендії

Четвер, 01 лютого 2018, 16:56
Луцьким спортсменам виплачуватимуть стипендії

У Луцьку встановили 20 щомісячних стипендій спортсменам міста.

Відповідне розпорядження підписав виконувач обов'язків міського голови Григорій Пустовіт.

Стипендії призначатимуть спортсменам міста задля розвитку спорту вищих досягнень, створення сприятливих умов для підвищення спортивної майстерності спортсменами, соціального захисту та їх підтримки. Стипендії призначаються спортсменам, які представляють Луцьк, за підсумками їх виступів в олімпійських видах спорту у номерах програми, що входять до програми літніх Олімпійських ігор. Спортсмен може отримати не більше ніж одну стипендію.

Якщо на призначення стипендій претендує більша кількість потенційних кандидатів, ніж число встановлених стипендій, перевага надається спортсменам, які мають кращі спортивні результати за сукупністю їх досягнень. Список кандидатур на отримання стипендій формується департаментом сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради за результатами виступів спортсменів на змаганнях.

Пропозиції щодо кандидатур на отримання можуть подаватись в департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради від фізкультурно-спортивних установ та організацій, інших структур, які здійснюють реалізацію державної політики у сфері фізичної культури та спорту.

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024