Поділитись:

У 2018 році у Луцьку добудують музичну школу №3 (фото)

Четвер, 01 лютого 2018, 13:13

Луцька музична школа № 3 розташована в одному з найбільш густонаселених мікрорайонів ЛПЗ.

У навчальному закладі займається 450 обдарованих дітей за різними напрямками музичного спрямування. Вихованці закладу показують високі результати та беруть участь у різноманітних конкурсах, – інформує прес-служба Луцької міської ради.

Директор музичної школи Людмила Герасимчук зауважила, що навчальний заклад потребує розширення, адже навчальних аудиторій не вистачає. Із її слів, до неї постійно приходять батьки, які хочуть влаштувати на навчання своїх дітей. На жаль, нині нема змоги прийняти всіх охочих. Тому записують їх, і у разі якщо буде місце, то приймуть на навчання.

Людмила Герасимчук додала, що для навчання дітей орендують три класи у приміщенні сусідньої бойлерної, але вони перебувають у жахливому стані.

Начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан розповів, що уже розроблено проектно-кошторисну документацію. Нині вона повинна пройти експертизу. Після цього та проведення тендеру планують розпочати роботи. Із його слів, це буде двоповерхове приміщення, де розміститься концертний зал на 110 місць, навчальні аудиторії, підсобні приміщення, санітарні кімнати. Орієнтовна вартість будівництва становить більше семи мільйонів гривень.

Як розповів радник міського голови Ігор Поліщук, цьогоріч ремонтуватимуть концертний зал у Луцькій музичній школі № 1 імені Фридерика Шопена. У Луцькій музичній школі № 3 планують добудову приміщення. Міська рада передбачила у бюджеті 2,5 мільйони гривень на проведення робіт. Будуть розглядати можливість виділення додаткових коштів. Планують же завершити усі роботи за два роки.

Надрукувати
мітки:
коментарів