Поділитись:

У поліції прокоментували інцидент із активістом-стрільцем

Понеділок, 07 березня 2016, 15:20

Волинська поліція оприлюднила коментар з приводу інциденту зі стріляниною у Луцьку за участю громадського активіста, голови однієї з атестаційних комісій, що атестувала волинських поліцейських.

Правову оцінку його діям дасть слідчий, який пройшов атестацію. Про це повідомляють "Волинські Новини".

Нагадаємо, що 5 березня представник Центральної атестаційної комісії, що атестувала поліцейських у Луцьку, Віктор Вальчук, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння,стріляв з пневматичного пістолета в перехожих біля супермаркету "Вопак" на Київському майдані.

Як ідеться в коментарі поліції, постріли в людей здійснювалися з відстані 2,5 метра.

"Від мешканця Луцька на лінію 102 надійшло повідомлення від мешканця Луцька про те, що невідома особа вчинила хуліганські дії, а саме – з пістолета на відстані 2,5 метра здійснювала постріли в нього та його товаришів",– коментує заступник начальника Луцького відділу поліції у Волинській області Олександр Карпук.

Досудовим слідством встановлено, що ця особі – голова однієї з атестаційних комісій, що проводила атестацію працівників поліції. Його затримали, відвезли у накодиспансер. Після обстеження з'ясувалося, що вміст алкоголю в його крові становить 1,66 проміле.

Зараз проводяться першочергові слідчі дії, допити, призначена балістична експертиза по зброї.

Правову оцінку його діям дасть слідчий, який пройшов атестацію.

Найближчим часом буде прийнято остаточне правове рішення з приводу дій цього громадянина.

Надрукувати
мітки:
коментарів