Поділитись:

У Луцьку молодіжний Європарламент проведе конференцію

Понеділок, 07 березня 2016, 09:45

З 7 по 10 квітня 2016 року в Луцьку відбудеться триденна молодіжна конференція Європейського молодіжного парламенту.

Близько 100 представників активної молоді Луцька та країн Європи візьмуть участь у роботі моделі Європейського парламенту на регіональній сесії ЄМП-Україна. Про це повідомляє "Слово Волині".

Під час сесії учасники відчують себе справжніми парламентарями: дебатуватимуть на теми політик Євросоюзу та України і висунуть свої власні пропозиції щодо розв'язання європейських та глобальних проблем сучасності.

Команда досвідчених модераторів парламентських комітетів з Іспанії, Франції, Нідерландів, Швейцарії та України під керівництвом президетна сесії Клари Рубінець (Польша) допомагатиме молодим жителям Луцька в ознайомленні з діяльністю Європейського парламенту та розробці комплексних рішень проблем сучасної Європи діловою англійською мовою.

Сесія почнеться 7 квітня о 9: 30 в Східноєвропейському національному університеті. У перший день на делегатів чекатиме тімбілдинг, під час якого учасники познайомляться з діяльністю організації "Європейський молодіжний парламент – Україна" та учасниками свого комітету. 8 квітня кожен з п'яти комітетів працюватиме над написаннім резолюцій, які будуть представлені у неділю, 10 квітня. Дебати відбудуться під час генеральної асамблеї у стінах Міської обласної ради і розпочнуться о 10-00.

Молодіжний Європарламент також завітає до Черкас, Сум та Одеси.

Для того, щоб взяти участь у регіональних сесіях ЄМП-Україна у Луцьку, учасники мають заповнити аплікаційну форму за цим посиланням: https://goo.gl/KGpii5

Дедлайн на подачу аплікаційних форм 15 березня 2016.

Надрукувати
мітки:
коментарів