Поділитись:

Чи зросла у новому році вартість двокімнатних квартир у Луцьку (інфографіка)

П'ятниця, 26 січня 2018, 13:50

Портал Domik.ua аналізує зміни і нововведення на українському ринку нерухомості з 2002 року. При підготовці до написання цього матеріалу, опитали професійних ріелторів України, щоб дізнатися, скільки коштує покупка двокімнатного житла в багатоквартирних будинках старого житлового фонду країни.

Як виявилося, придбати таку квартиру за мінімальною вартістю можна тільки на околиці обласних центрів України. Тенденція простежується в кожному українському регіоні.

В інфографіці зафіксовані середні ціни на покупку двокімнатних квартир в багатоквартирних будинках старої споруди в Україні. Вартість може відрізнятися, адже залежить від площі, планування і комплектації об'єкта.

Серед центральних міст України найдорожче купити двокімнатне житло можна в Києві – за $ 40 000. Найнижчі ціни на придбання квартир простежуються в Полтаві –- $ 14 500.

У Західній частині України найвищі показники простежуються у Львові – $ 26 000. Придбати двокімнатну квартиру в багатоквартирних будинках старого житлового фонду найдешевше можна в Хмельницькому – за $ 13 000.

У Східній частині України найбільш висока вартість покупки двокімнатного житла виявлена ​​в Харкові – $ 28 000. Максимально недорого купити квартиру можна в будинках старої споруди Запоріжжя – всього за $ 15 000.

У Південній частині України найдорожчі двокімнатні житлові об'єкти виставлені на продаж в Одесі – за $ 40 000. Найменше за покупку квартир можуть заплатити покупці в Херсоні – $ 15 000.

У Північній частині України за найвищими цінами двокімнатні житлові об'єкти продаються в багатоквартирних будинках старого житлового фонду Рівного – за $ 18 000. Як з'ясувалося, купити квартиру недорого можна в Чернігові –- за $ 14 000.

Надрукувати
мітки:
коментарів