Поділитись:

"Без свідомих людей не буде розвитку ні міста, ні країни", – Андрій Покровський

Середа, 24 січня 2018, 20:30

Засновник Громадянського Руху "Свідомі", бізнесмен і депутат Андрій Покровський розповів, для чого створили таку платформу і закликав свідомих громадян приєднуватися до команди.

Без свідомих та активних людей не буде розвитку ні міста, ні країни, – переконаний він.

"У бізнесі я досяг багато. Відвідав багато країн. Маю можливість жити і працювати в будь-якій з них. Але я не хочу, щоб мої діти, наші громадяни покидали свої домівки і шукали кращої долі за кордоном.

За час своєї бізнесової діяльності та депутатства я зрозумів, що успішну країну, успішне місто можна побудувати лише самим, об'єднавшись з іншими свідомими та відповідальними людьми. Я впевнений, що таких людей-однодумців багато. Саме тому ми з колегами створили Громадянський Рух "Свідомі", – заявив Андрій Покровський.

Не можна жалітися на негаразди і сподіватися, що хтось упорядкує державу чи рідне місто. Треба єднатись та брати відповідальність на себе, – переконаний депутат.

"Громадянський рух "Свідомі" – це не тимчасовий проект. Це платформа для відповідальних людей, що єднаються для розвитку рідного міста. Це об'єднання, в основу якого закладені чіткі принципи, що базуються на основі загальнолюдських цінностей: відповідальність, активність та дієвість, орієнтація на успіх, самодостатність, економічний добробут та патріотизм, толерантність", – розповів Андрій Покровський.

Засновник руху має на меті об'єднати інтереси тисяч свідомих і відповідальних лучан, допомогти спрямувати енергію на розвиток міста.

У Громадянському русі "Свідомі" передбачається 3 рівні членства: прихильник, учасник, лідер.

"Бачиш себе частиною нашої команди? Заповнюй анкету на нашому сайті! Приєднуйся до команди однодумців Громадянського Руху "Свідомі"! Свідомі громадяни – успішна країна!" – закликає Андрій Покровський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЦЬКУ МОЛОДЬ ВЧИЛИ РОЗВИВАТИ СВОЄ МІСТО (ФОТО)

Надрукувати
мітки:
коментарів
06 липня 2023
08 травня 2023
03 квітня 2023
25 січня 2023
10 січня 2023
29 грудня 2022
16:30
27 грудня 2022
17:20
20 грудня 2022
28 листопада 2022
15:22
02 жовтня 2022