Поділитись:

Дружина Президента України працевлаштувалась

Субота, 20 січня 2018, 21:30
Дружина Президента України працевлаштувалась

Марина Порошенко стала головою Українського культурного фонду.

Перед цим за її кандидатуру проголосували всі члени наглядової ради фонду. Наказ про призначення підписав міністр культури Євген Нищук, передає прес-служба відомства. Якою буде розмір її зарплати, невідомо. Про це інформує ТСН.ua

"Переконана, що Український культурний фонд буде сприяти модернізації сектору культури, підтримувати культурний розвиток громад в умовах децентралізації, інтегрувати національну ідею всередині країни, стимулювати розвиток креативного молодого покоління, підтримувати стартапи культурних та мистецький проектів через систему прозорих конкурсів, розвивати науково-дослідницьку діяльність мистецької спільноти, а також - співпрацювати з українською діаспорою та формувати позитивний імідж України у світі. Розраховую на підтримку та розуміння всієї культурної спільноти та вірю, що спільними зусиллями ми будемо сумлінно працювати заради збереження, актуалізації та популяризації національного культурного надбання", - сказала Марина Порошенко.

Тепер шукатимуть ще кандидата на посаду виконавчого директора фонду. Конкурсний відбір триватиме від 22 січня до 2 лютого.

"Культура - сфера життя України, яка є надзвичайно важливою для нашого суспільства, і те, що питання сфери культури сьогодні перебуває не лише у полі зору культурної спільноти, а й на порядку денному перших осіб держави, свідчить про якісні зміни становлення зрілого суспільства. У співпраці ми, я переконаний, досягнемо великих успіхів і якісних змін", - зазначив Нищук.

Надрукувати
мітки:
коментарів