Поділитись:

В Україні створюють онлайн-каталог адвокатів

П'ятниця, 04 березня 2016, 17:00
В Україні створюють онлайн-каталог адвокатів

Асоціація адвокатів України розробила новий проект систематизації правозахисників – онлайн каталог.

Відтепер кожен адвокат, член Академії адвокатури України (ААУ), має можливість подати контактну інформацію про себе і свою професійну діяльність за допомогою цього сервісу, – пише видання Закон і Бізнес.

Каталог адвокатів дає можливість кожній людині знайти для себе професійного захисника – адвоката, а останньому показати свої знання і досвід і розширити коло своєї діяльності.

Каталог адвокатів є електронним ресурсом, який розміщений на веб-порталі Асоціації у вільному доступі і містить фото правозахисника, його прізвище, ім'я, по-батькові, номер свідоцтва на право займатися адвокатською діяльністю, дату видачі та інформацію про орган, який його видав, форму здійснення адвокатської діяльності, адресу робочого місця, контактні дані та спеціалізації, в яких адвокат практикує.

У Каталог можуть бути включені члени ААУ, які не мають заборгованості зі сплати членських внесків.

Інформація про адвоката класифікується відповідно до обраної спеціалізації. Член Асоціації може розмістити інформацію про себе не більше ніж в трьох спеціалізаціях, які можна змінювати лише два рази на рік.

Помістити інформацію в рамках однієї спеціалізації можна безкоштовно, а кожної наступної – 150 гривень. Зміна спеціалізації вартує 100 гривень.

Заповнити анкету для розміщення інформації в каталозі адвокатів можна тут.

Надрукувати
мітки:
коментарів