Поділитись:

У новій версії iOS можна буде відключати уповільнення iPhone

Четвер, 18 січня 2018, 20:33

Apple випустить оновлення програмного забезпечення, яке дозволить бачити, наскільки сповільнюється iPhone та за бажання відключати цю функцію.

Про це повідомляє Економічна правда.

"Це дуже прозоро. Раніше ми такого не робили. Користувачі будуть бачити, коли і в яких обсягах знижується продуктивність, щоб не було раптових перезавантажень, і якщо вони забажають, то зможуть це відключити", – зазначив глава корпорації Apple Тім Кук.

Як повідомлялося, 20 грудня компанія Apple визнала, що навмисно знижує тактову частоту процесорів, пояснивши це природою літій-іонних акумуляторів.

Apple заявила, що справа в тому, що старіючі літієві батареї подають енергію нерівномірно, що може привести до несподіваного відключення iPhone для захисту тонких схем всередині.

Після того, як компанія зізналася, що навмисно уповільнює старі моделі iPhone, власники айфонів почали подавати позови до Apple.

Apple вибачилась за сповільнення старих моделей та знизила вартість заміни батареї. За підрахунками аналітиків банку Barclays, це принесе компанії збитки в розмірі близько 10 млрд доларів.

Надрукувати
мітки:
коментарів