Волинянин поїхав на заробітки в Італію і почав власний бізнес
32-річний Андрій Злотко з Іваничів, що на Волині, у свої 18 поїхав на заробітки в Італію. Тут вже працювали мама і сестра.
Спершу була робота столяра чи електрика, але мама наполягла, щоби Андрій працював в піцерії. Згодом його взяли підсобним працівником, але одного разу шеф-кухар запропонував Андрієві спробувати себе на кухні, – йдеться у сюжеті кореспондентів Радіо Свобода для ТСН.
Від простого помічника чоловік виріс до керівника, а 4 роки тому наважився піти, щоб відкрити власний бізнес. Усе робили разом з дружиною. Вона й зараз працює з чоловіком. Жінка також з Іваничів, там вони з Андрієм і познайомилися, але побралися вже в Італії. Тут народилися й сини: Крістіан і Даніель.
Андрій – титулований майстер піци, переможець кількох змагань, його навіть запрошують судити такі конкурси.
"Треба йти вперед. Є багато людей, які роблять одну роботу. Їм добре зранку приходити, а ввечері йти додому і дивитися телевізор. Мені так недобре", – зазначив Андрій.
Найбільша Андрієва гордість – тісто. Його рецепт він навіть запатентував. Воно легке на шлунок і їсти можна скільки завгодно. Зупинитися на досягнутому Андрій не збирається: хоче розширяти піцерію. А ще мріє відкрити такий заклад в Україні, аби справжню італійську піцу змогли скуштувати і на Батьківщині.
Що у Луцьку робить MONATIK на кріслі колісному (фото)
У «Волинській Голландії» – ажіотаж: на дорогах – затори, на вході – черги (відео)
Тесляр знайшов у стіні записку 1975 року та вистежив жінку, яка її залишила (фото)
У Луцьку помітили Монатіка (фото)
«Місто, як на долоні»: де у Луцьку снідали Танька та Володька з VIP Тернопіль (відео)