Поділитись:

Атошники з Волині отримають земельні ділянки біля Світязя

П'ятниця, 04 березня 2016, 16:00
Атошники з Волині отримають земельні ділянки біля Світязя

Упродовж останніх декількох днів в Головному управлінні Держгеокадастру Волині прийняли 60 рішення про надання дозволу на розробку проектів землеустрою учасникам АТО для отримання земельної ділянки у Шацькому районі.

Це – результат співпраці земельників з представниками громадських організацій ветеранів АТО, які об'єдналися в робочу групу заради об'єктивного та оперативного забезпечення наділами наших воїнів, – повідомили у прес-службі земельного відомства.

Відомо, що чимало заяв надходило з проханням надати земельну ділянку саме в Шацькому районі поблизу озера Світязь. Для учасників АТО фахівці Головного управління віднайшли два масиви площею 13,55 гектара й 26,3 гектара під садівництво із земель державної власності на території Пульмівської сільської ради (урочище Стругова) поблизу озера Світязь.

Члени робочої групи взялися надати консультаційну допомогу при розгляді заяв, що надходитимуть на ці ділянки – на черговій зустрічі її члени не заперечували щодо надання дозволів на розробку проектної документації ще 60 заявникам – учасникам АТО.

"Наші фахівці працювали і у позаробочий час, аби оперативно підготувати усі належні документи, щоб бійці змогли якнайшвидше розпочати розробку проектів землеустрою. Ми готові і далі функціонувати у посиленому режимі, аби усі, хто подав заяви для отримання ділянок на масивах поблизу села Пульмо, таки отримали належні їм наділи", – каже начальник Головного управління Держгеокадастру в області Василь Василенко.

Нагадаємо, що на першому засіданні робочої групи, нею було прийнято рішення що першочергово ділянки на вищезгаданих масивах надаватимуть родинам загиблих, а також інвалідам АТО та учасникам бойових дій, які мають відповідні посвідчення.

Заяви ж учасників АТО, які поки, через бюрократичну тяганину мають лише довідку про участь у бойових діях, за рішенням представників громадських організацій учасників АТО, які працюють у робочій групі, розглядатимуться після ретельної перевірки довідок.

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
08:30
11 квітня 2024
11:17
10 квітня 2024
08 квітня 2024
05 квітня 2024
02 квітня 2024
10:45
16 березня 2024
12 березня 2024