Волинянку відзначили "Орденом Королеви Анни "Честь Вітчизни"" на срібній зірці

П'ятниця, 04 березня 2016, 13:51

Директорка Луцького комбінату шкільного та студентського харчування Світлана Шмід отримала "Орден Королеви Анни "Честь Вітчизни" на срібній зірці.

Благодійний фонд "Волинь-2014" вітає учасника діяльності Фонду директора Луцького комбінату шкільного та студентського харчування Світлану Шмід з відзначенням її вищою суспільною нагородою України "Орденом Королеви Анни "Честь Вітчизни" на срібній зірці з врученням відповідного ордену з посвідченням та іменним дипломом.

Світлану Шмід відзначено рішенням Президії Асамблеї ділових кіл та Науково-експертної Ради Програми "Лідери ХХІ століття" за щоденну високопрофесійну кропітку працю, високу національну гідність і сумлінне служіння Україні.

Офіційна церемонія нагородження відбулася в Державній резиденції – Малому Маріїнському Палаці в ході Урочистого засідання ділової громадськості України. Процедура відбулася відповідно до найвищого церемоніального протоколу – під Державним прапором України з почестями військової почесної варти.

"Орденом Королеви Анни "Честь Вітчизни" на срібній зірці заснований на честь князівни Анни Ярославівни – дочки великого князя Київського Ярослава Мудрого з метою відзначення видатних жінок сучасної України і вручається за визначні заслуги в державній, виробничій, громадській, науковій, освітянській, культурній, благодійницькій та інших сферах суспільної діяльності.