Поділитись:

На Волині жорсткіше боротимуться із контрабандою і корупцією на кордоні

Вівторок, 09 січня 2018, 16:54
На Волині жорсткіше боротимуться із контрабандою і корупцією на кордоні

Активні заходи з протидії протиправній діяльності на державному кордоні та у контрольованих прикордонних районах України тривають.

Вони здійснюються, щоб запобігти переміщенню сигарет та груп нелегальних мігрантів та задля упередженого реагування на можливі правопорушення на найбільш загрозливих напрямках. Посилення триватиме до кінця січня 2018 року на ділянках відповідальності Східного, Північного та Західного регіональних управлінь, – повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

Загалом для виконання поставлених завдань додатково залучено понад 200 військовослужбовців Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б.Хмельницького, Головного центру підготовки особового складу імені генерал-майора Ігоря Момота та інших резервів прикордонного відомства.

У складі прикордонних нарядів офіцери та військовослужбовці за контрактом, які вибувають на посилення, виконуватимуть завдання з охорони державного кордону, запобігатимуть будь-яким спробам переправлення нелегальних мігрантів, корупційним та контрабандним проявам, адміністративним правопорушенням та іншим протиправним діям на кордоні України.

Додаткові сили та інші мобільні групи прикордонників забезпечені усім необхідним для якісного та ефективного несення служби. Наразі резерви вже направлені на Буковину, Закарпаття та Волинь. Так, до Чернівецького прикордонного загону прибуло понад півсотні військовослужбовців, з яких чимала кількість фахівців-кінологів із добре натренованими розшуковими собаками. Решта резервів Держприкордонслужби прибуде до кінця цього тижня в інші підрозділи регіональних управлінь.

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
11 квітня 2024
09 квітня 2024
08 квітня 2024