Поділитись:

Святвечір. Диво. Ми

Автор: Оксана Пуняк |
Субота, 06 січня 2018, 07:40
Святвечір. Диво. Ми

Сьогодні Святвечір. Кажуть, у надвечір'я Різдва Христового стаються дива. Можливо, ви не почуєте, як говорять між собою тварини, і з неба так і не посиплеться сніг, але дива бувають. І вони залежать від вас. Пам'ятаєте, як-от у культовому фільмі "Сам удома"?

Коли за столом збирається цілісінька родина, попри те, що усіх розкидало по світу і в кожного є робота та обов'язки, – хіба не диво. Для цього лиш треба викроїти трохи часу зі свого шаленого ритму.

Купити невеличкі презенти бабусі і дідусю, щоб їхні очі засяяли, а на обличчі розлилася щира усмішка. Вивчити колядку з малим племінником, аби той потім розповідав, як хвалили його у кожній хаті. Перепросити у того, перед ким чуєте провину, і занести миску куті тому, хто зустрічає Різдво наодинці. Добро не приходить нізвідки. А в такі затишні родинні свята, як-от Різдво, воно має подвійну силу і подвійну віддачу.

Не розмінюйтеся на дрібниці. Різдвяні дні призначені саме для того, аби переосмислити своє життя, прочистити свої думки і провести час з найріднішими. Бо поки вам є куди їхати на Різдво, ви маєте якраз те багатство, яке не вимірюється ніякими грішми.

Надрукувати
мітки:
коментарів