Поділитись:

МТС та VODAFONE знову запрацювали

Четвер, 03 березня 2016, 17:33
МТС та VODAFONE знову запрацювали

Мобільні оператори МТС та VODAFONE відновили свою роботу після масштабного перебою, в результаті якого без покриття залишилися значна частина української території.

За свідченнями представників компанії, опублікованими на сторінці у Facebook, причиною втрати мережі став акт вандалізму, в результаті якого була пошкоджена волоконно-оптична лінія зв'язку.

"Зв'язок відновлено. Спеціалісти компанії полагодили волоконно-оптичну лінію зв'язку, що була пошкоджена внаслідок акту вандалізму. Послуги надаються у повному обсязі. Дякуємо за ваше розуміння ситуації", – повідомляють на сторінці.

Зв'язок відновлено. Спеціалісти компанії полагодили волоконно-оптичну лінію зв'язку, що була пошкоджена внаслідок акту вандалізму. Послуги надаються у повному обсязі. Дякуємо за ваше розуміння ситуації.

Опубліковано MTS Ukraine 3 березень 2016 р.

Нагадаємо, що сьогодні на території виникли проблеми зі зв'язком операторів МТС та Vodafone. За інформацією користувачів соцмереж, без зв'язку залишилися зона АТО, Лисичанськ, Дніпропетровськ, Харків, Прилуки на Чернігівщині, Івано-Франківськ, Полтава, Чернівці, Бориспіль, Київ, Луцьк та інші міста й села.

Надрукувати
мітки:
коментарів