Поділитись:

Волинські працедавці спрямували до соцфондів майже 4 мільярди гривень

Четвер, 04 січня 2018, 13:20

Упродовж 2017 року волинські страхувальники спрямували до державних соціальних фондів 3 мільярди 885,6 мільйона гривень єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Таким чином, внесок волинських працедавців у 2017 році перевищив відрахування єдиного внеску у 2016 році на 910,5 мільйона гривень. Окрім суттєвого росту надходжень єдиного внеску проти попереднього року, індикативні показники торік теж перевиконано – на 470,1 мільйона гривень, – інформує прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Аналітика свідчить, що найбільш успішним з точки зору забезпечення максимальної суми єдиного внеску до бюджету у 2017 році став грудень – цього місяця волинські страхувальники спрямували на соціальні потреби понад 316 мільйонів гривень.

Якщо аналізувати надходження єдиного внеску в області з позиції перевиконання індикативних показників, то найбільш вагомий результат продемонстровано у лютому 2017 року – на Волині було мобілізовано на 45,9 відсотка більше єдиного внеску від визначеного індикативу.

У ГУ ДФС у Волинській області наголошують: лише легальна зарплата гарантує соціальні виплати найманими працівникам у разі втрати працездатності та гідне пенсійне забезпечення громадян в майбутньому.

Надрукувати
мітки:
коментарів